SvCheckMate

Laat ik mij eerst even voorstellen: mijn naam is Ray Briels en ik speel voor Checkmate  - een kleine Limburgse Nederlandse schaakclub die alleen extern speelt.

 

Ik heb deze club 18 jaar geleden opgericht met de gedachte dat schaken meer moet zijn dan 8 individuen die een partijtje schaak spelen en daarna op de fiets stappen of in de auto om vervolgens weer huiswaarts te gaan. Wat ik voor ogen had was een homogene groep die als collectief maar één doel voor ogen heeft: om gezamenlijk als leeuwen de tegenstander te verslinden en daarna bij een bourgondische maaltijd onze overwinning te vieren of onze wonden te likken en een bodem te leggen voor het drankgelag erna.

Schaken en gezelligheid hand in hand, met gezellige mensen die van het leven houden. Deze filosofie heb ik al 18 jaar overeind weten te houden, zij het soms met vallen en opstaan omdat de ene persoon nu eenmaal beter in het team past dan de andere. De laatste 8 jaar opereerden we als eenheid en beschikten wij over 2 reservespelers naast de 8 basisspelers.

 

Door omstandigheden hebben 3 spelers van de 10 spelers de club verlaten en zijn we op zoek naar 3 nieuwe sterke spelers met een rating van rond 2000/2100 die naast de liefde van het schaken ook van gezelligheid houden en een bourgondische inslag hebben. Gezien het feit dat deze filosofie al 18 jaar werkt, hoop ik middels het schaakforum spelers te vinden die zich volledig in deze filosofie vinden en het leuk vinden om voor ons clubje te willen spelen.

 

Het accent ligt zoals hier boven beschreven in de harmonie tussen enerzijds fanatiek schaken en daarna bourgondische gezelligheid. Heeft u interesse? Je zal zeker zowel op schaakgebied als qua gezelligheid niet teleurgesteld worden!

 

Met vriendelijke groet,

Ray

 

SV Checkmate (1713)
Promotieklasse Brabantse Bond 
Ray Briels
Kievitlaan 47
6005 JW Weert
Tel. 0031495526383
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 


Back to top