Jullie zullen het wel gemerkt hebben, maar het seizoen is ondertussen al begonnen. Zo gaan ook de Limburgse competities en toernooien weldra beginnen. Zij die regelmatig op de website van Schaakliga Limburg komen (http://www.limliga.be), zullen al gezien hebben dat de kalender al aardig gevuld is met bijna alle rondes van deze competities of toernooien. Als bijlage aan dit artikel vinden jullie ook de laatste versie van de ligakalender in excel.

Eenmalig in het begin van het seizoen wil ik jullie aandacht voor:

  • het Limburgs Rapidkampioenschap voor 50+ te Tessenderlo op dinsdag 12 september. Meer info hier.
  • de Limburgse Interclubs waar de eerste ronde van start gaat op vrijdag 15 september. In bijlage de kalender. Wegens het Zwitsers systeem kan maar enkel de eerste ronde van de derde afdeling bekend gemaakt worden. OPGEPAST. De clubs dienen de spelerslijsten door te sturen naar de toernooileider uiterlijk tegen maandag 11 september.
  • het Limburgs Individueel Snelschaakkampioenschap te Overpelt op zondag 17 september. Meer info hier.
  • het Limburgs Individueel Kampioenschap waar de eerste ronde van start gaat op vrijdag 22 september te Hasselt. OPGEPAST, de deelnemers kunnen zich tot maandag 18 september inschrijven bij de toernooileider en dienen 20 EUR (waarvan 10 EUR) waarborg te storten op de ligarekening. Meer info hier.
  • het Limburgs Individueel Kampioenschap voor 50-plussers waar de eerste ronde van start gaat op woensdag 15 november; Dezelfde procedure als die bij LIK dient gevolgd te worden en hier is de uiterste inschrijfdatum zaterdag 11 november. Meer info hier.

Voilà. Heel veel succes toegewenst aan eenieder.


Back to top