De uitslagen van de uitgestelde vijfde ronde en de stand na ronde 5 zijn gepubliceerd.

De paringen van de negende en laatste ronde kan je hier terugvinden.

Deze gemeenschappelijke ronde wordt volgende week vrijdag 17 juni 2022 gespeeld, dit in KA+, Capucienenstraat 21 te Hasselt.

In bijgevoegde uitslagen-excelfile vinden jullie dezelfde gegevens, alsook de allerlaatste versie van de spelerslijst.

 Als voorbereiding van de laatste ronde vraag ik aan alle clubs om mij uiterlijk vrijdag 14u de ploegopstellingen (dit wil zeggen stamnummers en namen) door te geven van alle ploegen. Uiteraard kunnen last-minute wijzigingen nog, maar er is een verschil tussen het verwerken van enkele wijzigingen en het verwerken van alle ploegopstellingen.

By the way, er wordt gevraagd aan alle ploegkapiteins om hun ploegen tegen 19u30 ter plaatse te bevestigen. Daarnaast wordt er gevraagd aan de spelers om tegen 19u45 aanwezig te zijn zodat we tijdig kunnen beginnen.
Vergeet ook niet een goed-werkende stylo mee te nemen. De rest (borden - stukken - klokken - notatieformulieren - bordnummers) zal voorzien zijn.

Uiteraard wordt gevraagd om forfaits door te geven aan zowel de andere ploeg als aan mij. Er is niets zo vervelend voor een speler om na zijn verplaatsing te moeten vaststellen dat deze een forfait krijgt.

Vanwege de organisatoren van Hasselt ook nog de volgende mededelingen:

  • Het is niet meer mogelijk om te parkeren op de speelplaats van de school, noch op de parking juist voor de school. Dit wil zeggen dat jullie zelf parkeerplaatsen dienen te zoeken in de buurt. Heel kort bij zijn er wel parkeergarages, maar deze zijn niet gratis en sluiten rond middernacht. In de buurt van het Cultureel Centrum (zo'n 500 meter wandelen van de school) kun je wel gratis parkeren.
  • De toegang tot de school is NIET langs de zijkant zoals gewoonlijk, maar gewoon de hoofdingang aan de straatkant.
  • Er wordt mooi en warm weer voorspeld waardoor het ook warm in de speelzaal en de hal zal zijn. Om wat luchtcirculatie en later op de avond afkoeling te krijgen, zullen de deuren en vensters open gezet worden. Helaas zullen hierdoor ook muggen binnenkomen (dit was afgelopen vrijdag ook al het geval). Zij die hier geen of minder last van willen ondervinden, nemen best muggenspray mee.

 

Veel succes !!!


Volgende LIC rondes

Geen evenementen gevonden.