Nieuws

Op 3 maart 2012 is ons oudlid Paul Gevers thuis everleden op bijna 56 jarige ouderdom.
Paul heeft met de moed der wanhoop gestreden tegen MS, een ongelijke strijd zoals men weet.
We zullen ons Paul vooral herinneren als een aanvalslustig schaker met een (zolang hij gezond was) eeuwige glimlach en steeds een bemoedigend woord voor iedereen die juist een partij verloren had.
De rouwbrief kan hieronder gedownload worden.
Als … Lees het volledige artikel: 459 woorden

De koerier heet de koerier omdat zijn voorganger ook al de koerier genoemd werd, ook al waren er wezenlijke verschillen. De opvolger van de koerier behoudt dan ook logischerwijze gewoon dezelfde naam. En weer zijn er wezenlijke verschillen. Een woordje uitleg.

 

Problemen

Ik ben behoorlijk tevreden van de koerier in zijn huidige vorm (e-mails verstuurd vanaf deze site). Toch zijn er een aantal problemen waar ik niet naast kan kijken. … Lees het volledige artikel: 568 woorden

Voor de VSF-kampioenschappen die doorgaan op 17, 18, 19 en 20 mei 2012 zijn wij op zoek naar:

  • kandidaat-organisatoren (aanmelden voor 27 jan. as)
  • deelnemers (aanmelden voor 15 maart as)

Voor meer informatie kunt u met mij contact opnemen.

 

Doorgestuurd op vraag van Eddy De Gendt, secretaris VSF:

Graag uw aandacht voor art. 31.g. van het wedstrijdreglement NIC

g. Elk jaar kan op 2 januari de spelerslijst in fine vervolledigd worden met Belgische spelers die nog geen ELO-quotering hebben en die zich voor de eerste maal aansloten na 1 september van het vorige jaar.

Hiertoe dient elke club die van deze mogelijkheid gebruik wil maken ten laatste op … Lees het volledige artikel: 131 woorden

Wij krijgen de spijtige mededeling dat de ex-voorzitter van Houthalen-Oost, Luigi Chirillo, vorige zaterdag (24/09/2011) overleden is. Hij was gedurende vele jaren van onschatbare waarde voor de club van Houthalen-Oost. Komende woensdagavond om 18u30 is er in de parochiekerk van Waterschei de gebedswake en donderdagmorgen om 10u30 is er aldaar de begrafenismis gevolgd door de crematie. Bij deze bieden wij onze innige deelnemen aan aan familie en vrienden en wij wensen hen veel sterkte toe in deze moeilijke dagen.

Op de voorbije ASV werd een korte evaluatie gemaakt van het subsidieregeling. Nu verwacht ik dat de meesten denken "Pff... Welke subsidieregeling?", want dat bleek één van de pijnpunten te zijn: het was niet bekend genoeg. Er zijn te weinig toernooien en activiteiten geweest waarvoor ze werd aangevraagd. Toch vond iedereen op de ASV het subsidievoorstel waardevol: mits enkele actiepunten zou het dit jaar zeker-weten beter lopen.

De subsidieregeling … Lees het volledige artikel: 441 woorden

Subcategorieën

Koerier

Back to top