Nieuws

Vandaag (vrijdag 11/07/2014) is het niet alleen de dag van de Vlaamse Gemeenschap, maar – voor de schakers - meer nog de dag dat het eerste toernooi in Limburg plaats vindt sinds dat de FIDE haar nieuwe Regels voor het Schaakspel laat gelden. Ik zou zeggen: allen op post voor de Zomerblitz in Hasselt. Ziehier een overzicht (maar de lijst is wel veel langer).

De belangrijkste wijziging voor de clubs, de … Lees het volledige artikel: 2017 woorden

Op zondag 17 augustus 2014 organiseren wij in Landen reeds voor de 10de keer ons jaarlijks rapidtoernooi.  Bij dit kleine jubileum nodigen wij ook graag iedereen uit voor deelname. 

Vooraf inschrijven is misschien ook aangewezen omdat er slechts ruimte is voor een 80-tal deelnemers. Het gratis stukje taart voor elke deelnemer is reeds besteld. Voor alle verdere details verwijzen wij naar onze affiche in bijlage.

Proficiat Landen!!

Het oogt niet fraai om op eigen borst te slaan, maar dit keer konden wij het echt niet laten om onze vreugde te delen met alle andere leden van de LIGA omdat wij er zowaar opnieuw in geslaagd zijn om kampioen te spelen in vierde afdeling voor NIC en omdat wij dus vanaf volgende seizoen in derde afdeling zullen spelen.

Dit gebeurde tijdens de 11 rondes met steeds … Lees het volledige artikel: 142 woorden

Allen,

Mij bereikte het droeve nieuws van het overlijden van Marc Bernaers na een plotse hartaderbreuk op het werk. Marc was 48 jaar oud.

In de jaren '80 en begin '90 was hij lid van Houthalen-Oost. Hij tilde samen met zijn oudere broer Ludo Houthalen-Oost naar een hoger niveau.

Vorig jaar op het jubileum van Houthalen-Oost speelde hij nog mee in het rapidtoernooi.

In bijlage vinden jullie een foto van Marc.

Wij wensen de familie en vrienden veel sterkte bij het dragen van dit verlies.

Luc.

Bijlagen:
Marc_Bernaers.GIF

Subcategorieën

Koerier

Back to top