Schaakliga Vlaams-Brabant en Brussel richt een cursus wedstrijdleider C in. Hierbij zijn leden van andere liga's eveneens welkom.

De cursus zal doorgaan op 3 zaterdagen : 1, 8 en 15 december 2012 van 10:00 tot 16:30 uur in kasteel Pellenberg, Vilvoordelaan tegenover nummer 58 - vlakbij de Makro in Machelen (Vlaams-Brabant). Het examen zal doorgaan op een dag die in onderling overleg met de deelnemers wordt afgesproken.

Lesgever is Sylvin De Vet, bekend internationaal arbiter erkend door de Fide, die een jarenlange ervaring heeft in vele internationale toernooien.

Inhoud van de cursus : de FIDE-regels, wedstrijdsystemen, praktische richtlijnen voor wedstrijdleiders, ...

Inschrijven kan je door betaling van 20 Eur op rekening van Schaakliga Vlaams Brabant BE58 3100 0157 0779 en bevestiging per mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor 28 november 2012.

Deelnemers van Schaakliga Limburg kunnen ook een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om eventueel vervoer (carpooling) te regelen.