Nieuws

In bijlage vindt U het verslag van de Raad van Bestuur van 12 oktober 2017.

 

Er vindt een cursus wedstrijdleider plaats te Westerlo (Café 't Centrum, Boerenkrijglaan 24) die gegeven wordt door IA Sylvin De Vet op zaterdagen 10, 17 en 24 maart tussen 10u en 16u30 (met een middagpauze van 30 min. om 13u). Het examen is later op een nader te bepalen dag. De onderdelen die behandeld worden, zijn:

  • deel 1 Wedstrijdleider
  • deel 2 Toernooileider
  • deel 3 Paringsmethoden
  • examen.

Inschrijven kan bij Luc Cornet tot 24/02/2018. De onkosten voor de deelnemers bedragen 25 euro.

 

In bijlage vindt U het verslag van de Raad van Bestuur van 3 augustus 2017.
7de Limburgs Raindropchess kampioenschap

52 november 2017 kwamen 20 strijdlustige schakers naar Pelt (vroeger Neerpelt) om hun krachten te meten in dit prachtig schaakvariant. Jong en oud (wel zo oud nog niet, beter gezegd, niet meer zo jong), ervaren en onervaren, bekend en onbekend, aantal ervan zijn al kampioen geweest, stonden meteen paraat om het beste van zich te geven. Iedereen hoopte om een goed resultaat neer te zetten, maar hoofdzakelijk een goede en … Lees het volledige artikel: 214 woorden

Jullie zullen het wel gemerkt hebben, maar het seizoen is ondertussen al begonnen. Zo gaan ook de Limburgse competities en toernooien weldra beginnen. Zij die regelmatig op de website van Schaakliga Limburg komen (http://www.limliga.be), zullen al gezien hebben dat de kalender al aardig gevuld is met bijna alle rondes van deze competities of toernooien. Als bijlage aan dit artikel vinden jullie ook de laatste versie van de ligakalender in excel.

Eenmalig in … Lees het volledige artikel: 256 woorden

… Lees het volledige artikel: 15 woorden

Subcategorieën

Koerier

Back to top