30 juli vertrokken we dan met een fijn gezelschap: Mikhail, Lev, Alicia, Erik, Jona, Jegor, Marc, Kurt, Arlette, mijn moeke en ik.

Na een lange reis, voor sommigen hét moment om slaap in te halen, kwamen we aan in Mureck, Geen luxehotel ofzo, maar dat was niet nodig.
De volgende dagen werden ingezet met een stevig ontbijt, en een wereldrecord donuts eten.

Daarna begon Marc ons voor te bereiden op de match, maar we stopten op tijd, want we gingen o.a. zwemmen, golfen en wandelen. Als we daarna terugkwamen aten we middag op Oostenrijkse wijze: heel veel soep :)

Daarna werd nog wat voorbereiding gedaan door Marc, die dat fantastisch deed trouwens. En 's avonds na lange partijen (voor sommigen erg korte), gingen we eten en dan buiten op het terras spellen spelen.

Natuurlijk gingen we ook nog schaken, met heel erg goede resultaten.

  • Mikhail leek het toernooi te gaan winnen met een 3/3, en uiteindelijk heeft hij als jongste deelnemer een mooie 4,5 / 9 gehaald.
  • Lev en Alicia speelden ook erg goed, met een match tussen hun tweetjes, die natuurlijk op remise eindigde. Maar toch een mooie 4 / 9 voor Lev en 3,5 / 9 voor Alicia.
  • Erik speelde ook heel erg goed, met een 4 / 9 als beloning.
  • Jona was ook heel sterk, en heeft een 4,5 / 9 gehaald.
  • En ik had mijn goede en slechte momenten, dan toch afsluitend met een schuiver die ik zowel had kunnen verliezen als winnen.
    Maar toch 3/9 gehaald.

En na een lange terugreis, zijn we veilig teruggekomen dankzij de gespierde Jegor, de sympathieke Kurt, de 2 vrouwen Lisette en Arlette en natuurlijk onze fantastische coach Marc.
Om een lang verhaal kort te maken, het was heel erg fijn EN leerrijk.

Ps: ik heb mijn enige winstpartij erbij gezet, zodat jullie zien dat ook ik kan winnen ;)

 


Back to top