Beste schakers en ouders,

Het wordt weer voorjaar, en dan gaat menig kinderhart sneller slaan, want het is weer aftellen tot het schaakweekend er aankomt. Al voor de 8ste keer bokst de begeleidingsploeg een prachtige mix in elkaar van spelletjes en schaakactiviteiten. Zowel kinderen die nog maar net de schaakwereld zijn binnengestapt, als spelertjes die al aan toernooien meegedaan hebben vinden er een aanbod op maat. Een niet te missen ervaring, waar we telkens uitermate positieve reacties op krijgen.

Dit jaar vindt het schaakweekend plaats van vrijdag 14 tot en met zondag 16 mei in kampplaats “Kampidoe” in Leopoldsburg.

Er is plaats voor (slechts) 40 kinderen, geboren tussen 1/1/1998 en 31/12/2003. Tijdig inschrijven is dus de boodschap, want het aantal plaatsen is beperkt. 
De uiterste inschrijfdatum is vrijdag 30 april 2010, maar vol is vol!

Het weekend begint vrijdag rond 16u en eindigt zondagmiddag. Aansluitend is er op de kampplaats ‘s namiddags een schaaktoernooi, waaraan de kinderen gratis kunnen meedoen.
Kinderen die niet meedoen aan het toernooi, worden dus na het middagmaal opgehaald, de anderen om 17 uur.

Wij verwachten dat de deelnemers het volledige weekend aanwezig blijven. Wij weten dat het de periode van de communies is, maar kunnen daar helaas geen rekening mee houden. De kwaliteit van het weekend lijdt er onder als kinderen vroeger weggaan of later toekomen. Enkel het toernooi op zondagnamiddag is vrijblijvend.

De kostprijs voor het hele weekend bedraagt, inclusief inschrijving voor het toernooi 40 euro, iets meer dus dan vorig jaar, o.a. omdat ook de kampplaats iets duurder is.

Inschrijven kan door het inschrijvingsgeld over te schrijven op rekeningnummer 979-6229933-16, met vermelding van de naam van het kind en de naam van de schaakclub, SLim-afdeling of school waar het schaakles volgt. De datum van betaling bepaalt de volgorde van inschrijving.

Verder wordt een inschrijvings- en medische fiche gevraagd. Die fiche kan eerstdaags online ingevuld worden op www.schaakacademie.be. Ze is ook beschikbaar bij de schaakleraars.

Een week voor het weekend krijgen alle deelnemers per mail of per post een lijstje met adres en wegbeschrijving van de kampplaats, wat ze moeten meenemen, wanneer ze exact verwacht worden... Veldbed of luchtmatras zijn in ieder geval niet nodig, want de kampplaats beschikt over bedden.

Moesten er nog vragen zijn, dan kan u die vermelden op de inschrijvingsfiche, of u kan contact opnemen met de clubverantwoordelijke of Jeroen Cillen (tel. 0478/45 35 20).

Wij hopen alvast dat ook uw kind meegaat om dit unieke schaakweekend mee te maken.

Met vriendelijke groeten,
De begeleidingsploeg.

Koerier

Back to top