Individueel

De uitslagen van en de stand na de vijfde ronde zijn gepubliceerd.

De paringen van de zesde ronde kan je hier terugvinden. Deze ronde wordt gespeeld op woensdag 7 februari in KA+ te Hasselt.

De uitslagen van en de stand na de vierde ronde zijn gepubliceerd.

De paringen van de vijfde ronde kan je hier terugvinden. Deze ronde wordt gespeeld op vrijdag 16 februari in Snooker Sport in Maasmechelen.

De vierde ronde in het ondertussen vertrouwde Lanklaar.

Was het een toeval dat de spoorwegen Robert al snel op het verkeerde been zetten?  Luc ging hem ophalen om daarna zijn geüpdate Weense theorie boven te halen.  En, zoals Robert na de partij zei ‘eens moest het gebeuren’, Luc won een schitterende partij.  Het eerste verlies voor Robert in ons toernooi. Maar grootmoedig als hij is kregen we van Robert toch … Lees het volledige artikel: 363 woorden

De uitslagen van de vierde ronde en de stand na ronde 4 zijn gepubliceerd.

Ook de paringen van de vijfde ronde staan genoteerd, deze ronde wordt gespeeld op dinsdag 23 januari te Landen.

De derde ronde bracht ons naar Overpelt in ’t Pelterke.

Onder meer dankzij een vroeg Kerstgeschenk van Luc Cornet kon Freddy Charles onverwacht de koppositie innemen.

André Rahier botste tegen een Engelse muur van Leander Laruelle, met remise als gevolg. Maar tussen Herman De Wel en Luc Geerst ontspon zich een interessant gevecht in de Noteboom variant van het Slavisch waaruit Herman een punt puurde.

Piet Ulburghs liet zich niet … Lees het volledige artikel: 381 woorden

Ronde twee vond weer plaats in Tessenderlo, ditmaal in Het Loo. Robert Schuermans was gelukkig terug helemaal in orde, maar Michel Vandecan bleek nu het slachtoffer van een infectie, zodat ploegmaat Freddy Charles gratis een punt kreeg.

Wie dacht dat Robert Schuermans als een pletwals over de meer dan 600 elo’s mindere Heinz Bork zou vliegen vergiste zich een beetje.  Natuurlijk had Heinz geen kans, maar hij weerde zich meer … Lees het volledige artikel: 387 woorden

Subcategorieën

Koerier

Back to top