Individueel

Valeriy Khabichev plaatst Oekraïnse vlag op erelijst van het Belgian Military Chess Event

Door de uitbesteding van de HORECA-installaties in Kwartier “Majoor HOUSIAU” moest Belgian Military Chess Club vzw omwille van financiële onhaalbaarheid voor de dertigste editie van haar Belgian Military Chess Event op zoek naar een nieuwe locatie.
Met het Centrum voor Basisopleiding en Scholing Noord als partner keerde het militair schaaktoernooi na tien jaar terug naar LEOPOLDSBURG en meer bepaald naar het Kwartier “Generaal-Majoor LIBBRECHT”.

Een moeilijke heropstart van (schaak)activiteiten na … Lees het volledige artikel: 604 woorden

70ste LIK 2021-2022 - ronde 7

Op vrijdag 13 mei wordt de zevende en laatste ronde van het LIK gespeeld in Hasselt. Zeer bijzonder hier, is dat op bord 1 een partij gespeeld wordt tussen 2 spelers die nog geen elo hebben !!!
Jullie vinden hier alle gegevens.

Coronabarometer staat op geel

Voor diegenen die het nog niet zouden weten. De officiële coronabarometer wijst nu naar geel.  De schaakbarometer is nu ingetrokken.

Anderzijds. Het virus is nog niet weg (het neemt de laatste dagen nog in kracht toe). Er wordt nog steeds aangeraden om de handhygiëne en de luchtverversing toe te passen. Zelfs mondmaskers dragen door kwetsbare schakers of door schakers die in contact komen met kwetsbare personen, wordt eveneens aangeraden.

Subcategorieën

Volgende LIK rondes

Geen evenementen gevonden.